FB Pixel

Så här bor du

Områdeskarta

Nalobyn

Om stugorna

I Nalobyn hittar du klassiska, mysiga och kompakta stugor med två våningssängar och en bäddsoffa för två personer (4+2 bäddar). Nalobyn ligger i nära anslutning till skidanläggningen. Alla stugor innehåller köksutrustning för egen hushållning. Två av stugorna tillåter hund inomhus.

Se pris och boka

Se pris och boka (hund tillåtet)

Bokningsvillkor

Skogsbyn

Om stugorna

I Skogsbyn bor du i våra nybyggda stugor från hösten 2021. Dessa tre sexbäddarsstugor ligger precis ovanför Nalobyn. Stugorna har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två våningssängar. Totalt 6+2 bäddar. I alla stugor finns köksutrustning för självhushållning.

Se pris och boka

Bokningsvillkor

Stora Björn

Om stugan

För dig som vill ha åkning utanför dörren är vår stuga Stora Björn. En åttabäddsstuga med ski in/ski out-läge precis brevid Naloliften. Ett givet val för det större sällskapet.

Se pris och boka

Bokningsvillkor

Kappa

Om stugan

Kappa-stugan är ett parhus med två 6-bäddare vägg i vägg. Varje del i stugan har två sovrum. Ett med en dubbelsäng och andra rummet har två våningssängar. Stuga 2 visas på bild, stuga 1 har spegelvänd planlösning. Alla stugor innehåller köksutrustning för självhushåll.

Se pris och boka

Bokningsvillkor

HUSVAGNSPLATSER (Stängd under sommaren)

Om våra husvagnsplatser

På vår populära husvagnscamping bor det många trogna gäster och de fasta gästerna har god sammanhållning. Självklart är det också många som också bor enskilda helger. Campingen ligger i direkt anslutning till liftarna och Dalstugan. Enkelt och bekvämt.

Inför kommande säsonger är intresset stort och det är kö just nu för att få en plats. Skicka din intresseanmälan i ett mail till bokning@nalovardo.se

Varje husvagnsplats har tillgång till el och bredband.
Servicehus med toalett, dusch, bastu och mindre gemensamhetsytor finns också på campingen.

Pris
Drop in = 350 kr/dygn
Kontakta oss för pris och information om säsongsplats.

Bokning eller intresseanmälan görs enklast till bokning@nalovardo.se 

OBS! Husvagnscampingen endast öppen på vintersäsong