Vinter i Nalovardo

Njut av riktig vinter i Nalovardo

Nalovardo är en lika klassisk som älskad skidanläggning i hjärtat av Lappland. Här kan hela familjen njuta av härliga vinterdagar i varierande backar omgivna av 4 900 hektar naturreservat. Åker du hellre längdskidor finns spår som leder dig genom av praktfull urskog. Ta en promenad och pausa vid en fjällsjö, eller varför inte ta en dagstur med skoter eller turskidor?

I Dalstugan serveras lunch och middag, här hittar du även vår skidshop som erbjuder uthyrning och försäljning av det mesta du behöver för fjällupplevelsen. Välkommen till riktig vinter i Nalo!

14 nedfarter med fjällutsikt

Från familjevänliga backar till utmanande alpint, lekfull snowpark och naturskön offpist. I Nalovardo hittar du skidåkning för alla åldrar och nivåer.

Längdskidor i Nalovardo

Nalovardos olika skidspår bjuder på varierad och naturskön åkning för stora och små. En krispig skidtur genom urskogen är en svårslagen upplevelse. Dagskort, veckokort eller säsongskort köper du enkelt via vår webb.

Populär alpinträning

Bra fallhöjd, tidig snöläggning och längden på nedfarten har gjort Nalovardo till en favorit bland de som vill träna fartåkning. Varje säsong söker sig elitåkare från hela Sverige till Nalovardo för att rivstarta alpinträningen.