FB Pixel

Lediga tjänster

Jobba med oss i Nalovardo!
Vi söker fler personer till vårt team vintersäsongen 23/24.

Nalovardo är en skidanläggning för hela familjen, lika klassisk som populär och helt klart Sveriges mysigaste skidort! Nalovardo omfattas av driften på liftar, pister, längdspår, skiduthyrning, restaurang och här finns även camping med stugor och husvagnar på området. Nalovardos personal  är den största tillgången och vårt gemensamma fokus är att ge våra gäster en fin upplevelse att minnas. Nalovardo har något för alla som gillar snö och utförsåkning!

Det här kan vi erbjuda
Oavsett om du jobbar som kökspersonal i vår restaurang, hjälper våra gäster med utrustning i skidshopen eller kör pistmaskin under kvällarna är engagemang och driv genomsyrat i alla våra roller. Vi är ett gäng glädjespridare som alltid sätter gästen i första rummet. Du kommer garanterat har roligt på jobbet och bidra till att alla hos oss får en minnesvärd upplevelse. Hos oss får du jobba i den Västerbottniska fjällen, i en natur och miljö som är svår att inte älska.

Just nu söker vi:

– Receptionist (lokalvård/servering ingår)
– Kökspersonal
– Skiduthyrning (Skishop)
– Liftvärd
– Pistmaskinist

Receptionist och lokalvård
Som receptionist ansvarar du för försäljning av skipass, kioskvaror och tillreder enkla maträtter från vår meny. Du hjälper gästen med in- och utcheckning från stugor och camping och ser till att våra lokaler är i toppskick.

Kökspersonal
Tillagning och förberedning av maträtter. Här ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande jobb eller stort intresse för matlagning.
Du är självgående och lösningsorienterad.

Personal till skiduthyrning
I skiduthyrningen får du hjälpa gästen att få en bra start på sin dag i backen. Här ansvarar du för uthyrning och försäljning av material till våra gäster. Enklare service och underhåll av skidor och snowboard ingår.

Liftvärd
Som liftvärd är du behjälplig vid påstigning av lift och utryckning vid driftstopp. Du sprider glädje till gästerna och ger alla en trygg och säker upplevelse av skidorten. Förarbevis för snöskoter är ett krav.

Pistmaskinist
Som pistmaskinist har du hela backen för dig själv under en lugn och gemytlig stund. Du preparerar nedfarter, längdskidspår och utför tillhörande arbetsuppgifter.

Låter det här som något för dig?

Mer information:

Vi kan erbjuda säsongsanställning där vi tillsammans kommer överens om omfattningen beroende på tjänst, deltid eller heltid.
Säsongen hos oss är december – april.
Lön enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen att skicka din ansökan som beskriver vem du är och vilken tjänst du är intresserad av.

Skicka din ansökan tillsammans med CV till jobb@nalovardo.se
Ange gärna tjänsten du är intresserad av.
Sista ansökningsdatum är 31/10-23.

Vid funderingar kontakta Viktor Gustavsson
Tfn: 0952-31007 eller viktor@nalovardo.se

Välkommen med din ansökan!