FB Pixel

Nalovardo – en fjälldröm för fiskefantasten

Nalovardo är en perfekt utgångspunkt för sommarens äventyr i Sorseletrakten. Vår stugby ligger nära många av våra fina fiskevatten och andra naturnära upplevelser som vandring och cykling. Upplev orörda skogsmarker, härliga vyer från Nalo och mäktiga Vindelälven. Till fots, med cykel eller varför inte båt? Från din stuga vid Nalovardo dalstation har du nära till fantastiskt fiske i alla väderstreck. Njut av äventyr längs Vindelälven, orörd natur längs Laisälven eller fridfullt fjällfiske på en spegelblank tjärn. För dig som gärna kombinerar fiske med vandring erbjuder Nalovardos Fjällurskogsreservat en svårslagen kombination av lättillgängliga stigar, spektakulär utsikt över norska fjälltoppar och varierade fiskevatten.

Tips på fiskevatten runt Nalovardo

Vi har samlat våra bästa tips på fiskevatten runtom Nalovardo och Sorsele. I området hittar du harr, öring, röding, abborre och gädda som stortrivs i några av Sveriges mest levande forsar, fjällsjöar och älvar.

Läs mer

Tips på vandring och utflykter runt Nalovardo

I Nalovardo finns vandring som passar alla – här rör du dig genom mäktiga urskogar och över lågfjällets vidder. Området klassades som naturreservat 1992 och bjuder på varierad terräng, forsar och älvar, dalar och höjder.

Läs mer

Boka stuga från 990 kr/natt

Boka någon av stugorna i Nalovardos stugbyar för optimal närhet till sommarens utflykter och naturupplevelser.

Boka stuga